Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > 4 головні плюси крісла-мішка

4 головні плюси крісла-мішка

На сьогоднішній день безкаркасні меблі використовуються в різних сферах: і в офісах серйозних компаній, і на молодіжних заходах. Коли йдеться про популярні й усі використані речі, відразу ж виникає питання: наскільки це безпечно?

 

Оскільки турбота про власне здоров'я перетворилася на один із найпозитивніших трендів у сучасному суспільстві, безкаркасні меблі можуть стати тим маленьким доповненням, яке необхідне для того, щоб Ваш догляд за власним тілом був повноцінним та приємним.

 

Ми вирішили розвіяти всі сумніви за допомогою переконливих аргументів на користь безкаркасних меблів, і відкрити для Вас одну з найкращих можливостей отримувати задоволення та приємно проводити час щодня в м'яких бін-бенгах. Отже, чому крісло-мішок завоював наше визнання?

Ми виділили 4 основні переваги, за які нам сподобалися крісло-мішки.

 

По-перше, це зручність, яку ми так цінуємо. Безкаркасні меблі приймають будь-яку форму, незалежно від ваги та конституції людини, забезпечуючи надійну підтримку передпліччям та хребту, гарантуючи тим самим ефект повного розслаблення та релаксації. Але для дотримання цих умов необхідно ретельно підійти до вибору крісла: Ви не повинні відчувати дискомфорт або напругу, тому крісло необхідно вибирати відповідного розміру та форми. Найбільш універсальна у цьому відношенні крісло мішок. Воно досить об'ємне як для дорослої, так і для дитини і, що важливо, нагадує звичне, але набагато затишніше крісло.

 

По-друге: легкість, яку забезпечують гранули пінополістиролу – газонаповнений матеріал. Даний вид наповнювача найбільш екологічно чистий і довговічний, а також він має ряд позитивних властивостей: кульки пінопласту не заражені грибками і мікроорганізмами, а за рахунок великого вмісту повітря в гранулах, створюється відчуття тепла. Крісло-мішок, наповнене цим матеріалом, Ви зможете поставити в дитячій кімнаті, не побоюючись за здоров'я дитини. Очевидною перевагою таких меблів для малюка є гіпоалергенність, відсутність гострих кутів, а також можливість легкого переміщення. А уявіть, скільки веселих ігор придумає малюк із такою великою і яскравою іграшкою.

 

Третя незаперечна перевага крісла-мішка – практичність. Ви зможете в будь-який час зняти чохол і без проблем випрати його, а якщо Ви захочете змінити інтер'єр – новий чохол відповідного забарвлення вирішить проблему заміни оббивки та допоможе заощадити купу грошей. Також здатність безкаркасних меблів змінювати форму стане великою перевагою для любителів проводити вільний час на природі, адже він легко поміститися в машину і даруватиме Вам тепло та затишок у лісі біля багаття.

 

Мобільність - четверта безперечна перевага крісла-груші. Ви зможете розслаблятися в ньому перед телевізором, снідати на балконі сонячним ранком, читати книгу перед сном у спальні - крісло-груша гармонійно впишеться у Ваше повсякденне життя. Поміняти місце дислокації та вибрати найбільш приємне для розслаблення приміщення в будинку не складе для Вас труднощів, оскільки середня вага крісла-груші всього 7 кілограм. Навіть дитина зможе зробити невелику перестановку, перемістивши улюблене крісло у зручне для нього місце.

 

Як бачите, крісло-мішок - це яскраві, мобільні, безпечні, корисні, доступні і просто ідеальні меблі для дітей і дорослих. Велика кількість кольорів дозволить Вам підібрати крісло-мішок для будь-якого інтер'єру, а невисока вартість дозволить зробити безкаркасні меблі відмінним подарунком, який буде нагадувати про Вас в хвилини відпочинку.

Бажаємо легкого та вдалого вибору!



Вам буде цікаво: