Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Святкові знижки на чоловічі крісла-мішки від SanchoBag

Святкові знижки на чоловічі крісла-мішки від SanchoBag

СВЯТКОВІ ЗНИЖКИ ДЛЯ ВЕЛИКИХ І МАЛЕНЬКИХ ЧОЛОВІКІВ
до Дня Захисника України

 


Пропонуємо дарувати подарунки, які точно сподобаються кожному чоловікові! Напередодні свята Дня Захисника України порадувати чоловіків крутим подарунком від SanchoBag зі знижкою -25%! Це чудова нагода сказати, як багато він для вас означає, показавши свою турботу.

Ми розробили нові моделі крісел-мішків для чоловіків, які цінують практичність, особистий комфорт і стильні дизайнерські рішення. Мінімум місяць він розповідатиме друзям про несподіваний і корисний подарунок, а потім завжди з теплом згадуватиме вашу чуйність і занепокоєння про його спину, відпочинок і комфорт.

 

 


Крісло-мішки Sport Car від SanchoBag

⚔ Це ще один привід провести час разом. Прийменників може бути багато: спільний перегляд, читання, ігри на приставці. 9 з 10 пар стали нерозлучними після придбання крісел, будьте обережні :)


✈ Їх вага не перевищує 5 кг, а форма дозволяє розмітитися будь-де, за рахунок безкаркасної основи. Діти використовують крісла у своїх цілях як великі м''які іграшки.

⚓ Не потрібно перейматися зовнішнім виглядом. Ми використовуємо тканини, які легко витираються вологою ганчіркою, а зовнішній чохол завжди можна прохімчистити. Усередині крісел міститься гранула, яку необхідно доповнювати іноді після використання протягом декількох років. Ви будете задоволені станом крісла та після 5 років експлуатації.

 


Все ще не визначилися з тканиною та кольором? Наші чуйні менеджера точно підберуть для вас ідеальний варіант крісла тут!

 


Не відтягуйте, акція діє лише з 10 по 14 жовтня



Вам буде цікаво: