Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Крісло мішок в Одесі - SanchoBag

Крісло мішок в Одесі - SanchoBag

Найкращий крісло мішок для пляжів Одеси

 

Купити крісло мішок у Львові дуже просто! Тільки у нас найширший асортимент сучасних бін бегів: яскраві дитячі кольори крісел, крісла – м''ячі для справжніх футболістів, безкаркасні дивани, м''які пуфи, крісла – груші та багато інших моделей. Крісло - м''яч - це одна з перших моделей в лінійці безкаркасних меблів, яке користується популярністю і зараз. Крісло-груша теж не поступається цією моделлю, і, як показує практика, купівельна спроможність на цей бін бег збільшується регулярно.

 

У наш час техногенного прогресу, інноваційних підходів та вічної зайнятості, обов''язково має бути щось таке, що легко повертатиме Вас у «країну» безтурботності, усуваючись від повсякденних турбот та повсякденних проблем. Крісло - мішок подарує Вам релакс, дозволить розслабитися та забути!

 

У порівнянні зі звичними каркасними меблями, безкаркасні бін беги вигідно відрізняються. Це відмінне дизайнерське рішення, яке урізноманітнить та оновить Ваш інтер''єр, впишеться в будь-який класичний та сучасний дизайн кімнати чи офісного приміщення.

 

Купивши безкаркасне крісло - мішок, воно обов''язково залишить у Вас найяскравіші та незабутні враження. Такі меблі – це чудовий варіант для затишного проведення сімейних вечорів, приємного дружнього вечора з близькими та рідними.

 

Безкаркасні м''які меблі - це анатомічні меблі, які повністю підлаштовуються під Вашу фігуру і повторюють всі фізіологічні вигини Вашого тіла. У такому кріслі можна приймати будь-яке зручне для Вас становище – лежачи, сидячи, напівсидячи.

 

Чохол безкаркасних меблів виготовляється з якісних матеріалів, вибрати який Ви можете самостійно – це еко-шкіра, велюр, непромокальний текстиль. Завдяки таким властивостям, крісло-мішок можна взяти з собою на вулицю, на природу, для відпочинку біля водойми. Якщо чохол крісла вимазався, Ви його можете зняти випрати або почистити. Завдяки своїй натуральності – наповнювач – м''які пінополістерольні кульки, такі меблі вважаються екологічно чистими та нешкідливими для здоров''я дітей та дорослих.

 

Міцність тканини забезпечує довговічність таких безкаркасних меблів, а у разі усадки пінополістерольних кульок, Ви можете їх окремо придбати в нашому магазині та заповнити крісло до необхідного рівня.

 

Вага крісел – 2-3 кг, а це дозволяє легко його переносити з однієї кімнати в іншу і з одного приміщення в інше.

 

Якщо Ви хочете купити крісло-мішок в Одесі, виберіть у нас на сайті модель, що сподобалася, оформіть замовлення, а менеджери нашого магазину зв''яжуться з Вами та обговорять усі деталі доставки.