Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Безкаркасні меблі SanchoBag

Безкаркасні меблі SanchoBag

Безкаркасні меблі


Безкаркасні меблі – це чудова альтернатива традиційним громіздким і об''ємним меблям, які в наш час перебувають на піку світової популярності, незважаючи на свій зовсім малий «стаж» існування. Перше крісло-мішок побачило світ у середині минулого століття, і було родом з Італії. За конструкцією – це мішкоподібний виріб, набитий квасолею, що й дав йому назву «бінбег» (у перекладі з англійської «великий мішок»). Подальша модернізація та вдосконалення підвищували якість таких виробів, роблячи їх комфортними та практичними для повсякденного життя. Слава і бездоганна репутація пов''язана з особливістю цих м''яких конструкцій, які мають безкаркасні меблі. Краса, зручність та ергономічність – основні характеристики, які мають безкаркасні меблі. Сучасний дизайн, неординарні конструктивні рішення та привабливі колірні рішення вигідно відрізняють і навіть виділяють безкаркасні меблі на тлі інших.

 


На сьогоднішній день, в асортименті SanchoBag величезна кількість різноманітних варіантів безкаркасних меблів, серед яких лідерство тримають:

- класичне крісло груша;
- Безкаркасне дитяче крісло у вигляді мультиплікаційних героїв;
- крісло м''яч із логтипом улюбленого футбольного клубу;
- безкаркасні пуфи;
- м''який безкаркасний диван;
- м''які, безкаркасні лежаки, подушки для сидіння та навіть столики.


Що стосується особливості виготовлення яких мають безкаркасні меблі, то тут передбачена спеціальна технологія. Жорсткий каркас, підлокітники та спинку замінюють м''які, майже повітряні полістеролові кульки, які є внутрішнім наповнювачем. Зовні ці кульки захищає суперміцна тканина у вигляді чохла. Деякі моделі, залежно від особливостей виробу, мають додатковий, внутрішній чохол. Безкаркасні меблі з додатковим внутрішнім чохлом дозволяють без проблем зняти і випрати, так звану, «зовнішню оббивку», там, де захисний чохол відсутній, догляд за зовнішньою поверхнею не складно. Чохли легко одягаються та закриваються на блискавку. Особливість полістеролу така, що через деякий час активної експлуатації він дає усадку, тоді необхідно заповнювати кілька полістеролових кульок і дозаповнити виріб. Як правило, магазини, в яких продаються безкаркасні меблі, мають у своєму асортименті окремо наповнювач.

 

 

 

Універсальність безкаркасних виробів дозволяє гармонійно їх вписати в будь-яку обстановку - домашню, офісну, зону відпочинку, ігрову кімнату та ін. Крім цього, особливість виробів така, що їх можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці – не бояться вологи, високих чи низьких температур повітря. Власники гостинець або дитячих ігрових зон, також оцінили ці предмети інтер''єру гідно, а тим більше ці яскраві та легкі пуфи, крісла, дивани дуже люблять малюки, адже вони такі яскраві, легкі та забавні для безпечної дитячої гри. Зона відпочинку в офісних приміщеннях, в яких є безкаркасні меблі, виглядає креативно, підкреслюючи сучасний смак керівника компанії. Для домашньої обстановки такі м''які меблі просто незамінні: відпочити після важкого трудодня в зручному кріслі-м''ячі в оточенні рідних та близьких – що може бути краще?

 

 

Різноманітність кольорів дозволяє вибрати саме те, що вдало впишеться у ваш інтер''єр – від чорно-білого до сміливого червоного. Дотримуючись основних правил догляду за безкаркасними меблями, будьте впевнені, що вони вам прослужать довго, приносячи радість і комфорт всієї вашої родини та гостям!